Ik ga jullie missen


Vandaag is mijn laatste dag in groep 3a.

En dat vind ik stiekem heel erg. Ik geef toe dat ik dit schooljaar ietsiepietsie anders had voorgesteld, maar dat mocht helaas nog niet zo zijn.

Daardoor heb ik wel een heel jaar lang 24 kanjers van leerlingen leren kennen, mogen zien groeien, helpen, uit mogen dagen, leren lezen, schrijven en rekenen, mogen troosten, complimenten mogen geven, mogen meenemen in de wondere wereld van boeken, mogen verrassen, van hun verwondering genoten en hun talenten laten mogen ontdekken.

Ik heb ze zien transformeren van kleuters naar échte zes- en zevenjarigen. Ik heb onwijs met ze gelachen, soms gehuild, af en toe op ze gemopperd, regelmatig grapjes met ze uitgehaald, hysterisch met ze gestunteld, doldwaze avonturen beleefd, op expedities geweest en heel veel bingo gespeeld. En nog heel veel meer leuks….

Lieve Bibi, Aimée, Karam, Rik, Anne-Madée, Noa, Navmi, Juliëtte, Stijn, Aimee, Dylan, Florine, Levi, Ray, Elise, Minke, Lieve, Uma, Dennis, Fynn, Myca, Floranne, Milou en Ivy: jullie zijn kanjers en ik ga jullie heel erg missen!

Een fijne zomervakantie straks voor jullie en heel veel plezier in groep vier!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *