I’m singing in the rain

Tekstbureau Doppie - I'm singing in the rain
Hebben jullie al kennisgemaakt met mijn fuchsia regenjas?

Hebben jullie mij al zien dansen en zingen door de regen – en Doppie haat regen – in mijn wind- en waterdichte jack met Bretonse streepjesvoering? Nee? Dan show ik nu een plaatje. Oeh lala is het geen plaatje? Geshopt bij bij mijn enthousiaste opdrachtgever Leukeregenjasje.nl  en die heeft de allerleukste regenjassen in alle kleuren van de regenboog. Dus van de regen in de drup, het gaat je voor de wind, na regen komt zonneschijn: ik ben zo ontzettend blij met mijn regenjas! Zo blij, dat ik als het regent nu met plezier naar buiten ga. En dat is voor mij als zomerkind heel wat.

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *