Juf in hart en nieren

tekstbureau-doppie-juf-in-hart-en-nieren
Het nieuwe jaar begint voor Doppie toch iets anders dan gedacht en gepland.

Want tot 1 maart zal ik op de donderdag en vrijdagochtend in groep 4 lesgeven. Naast mijn dagen in groep 3. En dat betekent dat de Doppie-dagen tot die tijd op woensdag en vrijdagmiddag zullen zijn. En dat ik dan moet schuiven als het om sprankelende opdrachten gaat.

Weet je, ik blijf een juf – een schrijvende toevallig – in hart en nieren. Kinderen gaan mij aan het hart en dus moet je soms keuzes maken om een ander te helpen. En dat doen gouden duo Mieske en ik dan ook. Erg fijn dat zij de woensdag wil coveren. Na de voorjaarsvakantie wordt het weer als vanouds. Maar tot die tijd ga ik een nieuwe onderwijsuitdaging aan. Eentje waar ik heel veel zin in heb!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *