Juf & Meester magazine


Plop.

 

 

 

 

Hij viel van de week al op de Doppie-deurmat: Juf & Meester – het magazine over alles wat het leven van een leerkracht zo leuk en bijzonder maakt.

En Basisschool De Krullevaar​ is zeer goed vertegenwoordigd deze editie: niet alleen staat er een column van mij in, maar ook een interview over de begeleiding van stagiairs met collega Marleen​ et moi én staat Sabine​ met Joyce in de rubriek ‘Mijn juf & ik’.
Ik heb het tijdschrift al stiekem doorgebladerd, maar ik bewaar ‘m voor de herfstvakantie.

Het is nog steeds een feestje om deel uit te maken van de enthousiaste, sprankelende redactie van Juf & Meester Malmberg​. En mijn bosses zijn ook tevreden en blij met mij! En dat beloonden ze met weer een contractverlenging. En dat betekent het komende jaar weer columns schrijven en content creëren. Whoop whoop! Happy!

Oh ja de link naar mijn column zal ik binnenkort posten….

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *