Juffenfeest – the day after


Prinses Anna aka Doppie is moe.

Van een ochtendje school. Nou ja, school…

Het juffenfeest was namelijk helemaal geweldig! Met sneeuwwafels, de pinguïndans, Frozen fotoshoots, de lees- en rekenbingo met heel veel prijzen #dejuffenkastisookweeropgeruimd en nog veel meer leuks! Het was één groot festijn! Op een gegeven moment voelde ik mijn synthetische pruik niet meer kriebelen en mijn koninklijke kleedje niet meer knellen. Zo gezellig was het!

En wat zijn mijn gouden duo en ik verwend door onze lieve leerlingen! Helemaal te gek!

Ik kijk met een grote glimlach op deze dag terug. En gelukkig hebben we de foto’s nog. Want Doppie als Anna…tja dat moet je meegemaakt hebben!

© Tekstbureau Doppie 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *