Just Married 3.0


Wauw! Wat een geweldige dag om voor de 3e keer te trouwen!

 

Wat heerlijk ook om dierbare familie en vrienden een beetje voor de gek te houden! Want we trouwden voor een styled fotoshoot en waren modellen voor één dag. Trouwen zonder big fout glitterende party? Just Married 3.0 zonder Breezers, Backstreet Boys en doorgeknipte Ajax-kaarten? Nee joh, dat zou Doppie niet durven!
Rob en ik willen graag het hele weddingteam bedanken voor een onvergetelijke dag! Het was sprankelend en helemaal af! We hebben genoten van A tot Z en met volle teugen!
Dus lieve Michelle van Lucky Couple, Michelle van Vier de liefde, Chantal en Elise van Bonte Raaf, Michelle van GEBLOEMD, Tanne van Landgoed Vollenhoven, Bilal en Faye van Fayelicious, Irina van Birense Bruidsfotografie & Portretfotografie, Maaike van Maaikes Live Painting, Lonneke en Marjolijn van Blush & Rouge, Delia van Covers Couture Utrecht en Marlou van Table 4 You  – mille grazie merci thanks vielen Dank tak tack etc voor een dag met een gouden randje. Echt de kers op de slagroom op de (bruids)taart!

Enne…mocht jij – of iemand die je kent – trouwplannen hebben, check dan de website en/of social media van deze kanjers. Van bloemen tot planning, van taarten tot accessoires: zij zorgen ervoor dat jij een trouwdag krijgt om nooit te vergeten!

© Tekstbureau Doppie 2017

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *