Kak! zei de ezel #1

Tekstbureau Doppie - Kak zei de ezel

Vandaag gaat Doppie met een aantal leerlingen op pad.

Helemaal naar Amsterdam. Er gaan ook ouders mee, hoor. Maar een uitje naar onze hoofdstad is voor die zesjarigen een hele happening. Je vraagt je vast en zeker af waarom ik op mijn vrije niet-juffendag iets schoolgerelateerds ga doen. Nou dat ik heel simpel. Groep 3a heeft meegedaan aan een voordrachtswedstrijd van schrijver en taalvirtuoos (en mijn idool) Koos Meinderts. Mijn gouden duo en ik hebben het versje van Kak! Zei de ezel met ze ingestudeerd en gefilmd. En dat was hilarisch omdat woorden als ‘bierbuik’ en ‘zuipen’ enige verklaring nodig hadden.
Koos was dolenthousiast en nodigde ons uit voor de boekpresentatie van zijn nieuwste boek. Daar wil hij ons filmpje aan het publiek tonen. Geweldig toch? Dus ik ga me klaar maken voor het uitje en ik houd jullie uiteraard op de hoogte!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *