Learn from the best

Tekstbureau Doppie - Learn from the best
Afgelopen zaterdag bezocht Doppie  de Uplift van de Rabobank: een bijeenkomst voor ZZP’ers.

Daar volgde ik de masterclass ‘webteksten schrijven’ van tekstgoeroe Mart Rienstra. Want ja, ik wil ook up-to-date blijven. Het verbaasde me hoeveel kleine grote ondernemers er met hun website worstelen. Niet weten wat ze er precies op moeten zetten, wat hun verhaal is, hoe ze zich kunnen presenteren, hoe ze hun klanten moeten ‘overtuigen’. Door Marts verhaal raakten velen enthousiast en kreeg ik de bevestiging dat ik het – gelukkig – al heel erg goed doe met mijn enthousiaste onderneming. Door deze meeting werd ik weer even getriggerd, geprikkeld en op scherp gezet. Ik leer van de besten, en door de input eigen te maken, leer ik van mezelf. En dat zorgt voor sprankelende teksten. Dus als ik jou kan helpen met je webteksten, dan hoor ik het graag!

©
Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *