Niet op kamp, wel Nel Veerkamp

Tekstbureau Doppie niet op kamp wel nel veerkamp

Dat het kamp niet doorgaat, is sneu voor de achtstegroepers.

Maar stiekem vind ik het niet zo heel erg. Ik ben niet zo van het kamp.
En daar kom ik eerlijk voor uit.
Ik heb niks met slapen in een tent, banjeren door de modderen of genieten van de ochtendgeluiden.
Kom ik ook eerlijk voor uit.

Kamperen staat voor mij gelijk aan creperen. Noem me een luxepoes, of wat dan ook, deze Nel Veerkamp gaat met haar panterlaarzen wel de camping op, maar verblijft dan veilig in een stacaravan. Met eigen sanitair.
Want gedeelde douches, toiletten die niet dichtgetimmerd zijn zodat je de plonzende drollen van de buurvrouw kunt horen en gezellig gezamenlijk afwassen, dáár houd ik echt niet van. Daar blij slaap ik slecht en met te weinig slaap functioneer ik dramatisch. Dan verandert deze luxepoes in een kattige panter(print). Word je niet blij van.

Ach ja, ieder z’n ding. Vandaag stap ik vol goede moed in een kano. En ga ik de uitdaging aan wat poldersporten betreft. In mijn sportieve outfit en met mijn panterprint laarzen aan. Lekker k(r)ampachtig. Zin an!
Deze foto – ooit gemaakt op een schoolkamp – zegt dan ook meer dan duizend woorden.

Fijne dag allemaal. Enne, duim voor droog weer. Want campingachtige dingen doen in de buitenlucht als het regent, daar word ik hélemaal niet blij van.

© Tekstbureau Doppie 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *