Voor het laatst

Tekstbureau Doppie voor het laatst

Met de adrenaline die door mijn lijf raasde en een lekker stuk homemade cheesecake van een leerling in mijn mik viel ik gisteravond laat in slaap.

 

 

Wat een afscheidsavond van groep 8 hebben wij genoten. Voor het laatst (en voor mij voor het eerst ook) met de ouders, voor het laatst allerlei spullen uitdelend, voor het laatst met mijn duo, voor het laatst met de klas bij elkaar, voor het laatst nog slechte grappen maken en voor het laatst het afscheidslied (met de toepasselijke titel ‘Voor het laatst’) zingen.

Gruwelijk verwend door de sterren van 8d en zij laten een echte ‘walk of Fame’ -tegel na (geheel in stijl van de film) zodat we ze niet zullen vergeten. Nou, dat gaan we zeker niet doen!

‘Dank je wel voor alles, juf!’
Nee, júllie bedankt. Voor een bijzonder, gezellig en memorabel half jaar. Succes op de middelbare!

Als juf heb ik vakantie, als tekstschrijver typ ik nog eventjes door!

© Tekstbureau Doppie 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *