Mad Hatter Tea Party

tekstbureau doppie

Curious and curiouser…

In het kader van het 150-jubileum van de klassieker Alice in Wonderland én omdat wij op onze school vanaf groep 5 al Engelse les geven, organiseren mijn collega en ik morgen een heuse Mad Hatter Tea Party in onze klassen! Ik vind het zo leuk om sprankelende lessen te ontwerpen en deze te verbinden – met elkaar of met iets actueels. Die verwondering bij mijn leerlingen is gewoon magisch. Eat me, drink me, curious and curiouser…het is toch geweldig om het jaar zo te starten? Een fantastisch (kinder)boek, (voor)lezen, high tea lekkers…ik word er blij van! Hier houd ik van. Ook van de spulletjes die ik voor het festijn heb geshopt bij Het Zijstraatje van mijn businesspartner Ideefje! Fijne dag!

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *