Marie Kondo bedankt!

passion
Opruimen – daar houdt Doppie wel van.

 

Maar opruimen hield de afgelopen tijd meer in; alles netjes ordenen en sorteren. En vooral niet meer in het zicht laten staan. Wegdoen? Ja, als er een rommelmarkt op de planning stond. Of als de zak van Max gevuld moest worden. Vandaag de dag ben ik bezeten door de Japanse Marie. Miss Kondo is streng en spreekt me toe als een klein kind. Van haar heb ik ook geleerd geen impulsaankopen meer te doen. En dat je in kledingwinkels toch echt het beste je outfit kunt passen. Met een objectief persoon als jury. Dus na een heerlijke shopexpeditie in Barca – waar ik midden in de Zara een en ander heb gepast – mijn overkill aan stappen, het weer passen in mijn superskinnyjeans…heb ik met een brak hoofd vandaag de boel flink uitgemest. Met als resultaat een soort van mini pop-upstore in mijn kantoor. Heb je wat nodig – ik verkoop enkel in goede staat – neem dan even contact met me op. Rest mij enkel Marie Kondo hartelijk te bedanken. En van de kledingkast naar de boekenkast te gaan…en de keukenkast…en de rest van het huis 😉

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *