Me, myself and I


Als ik met enthousiaste opdrachtgevers aan de slag ga, vind ik het super belangrijk dat we een klik hebben.

Dat we elkaar aanvoelen en dat we op één lijn liggen. Je moet me ‘snappen’ om met me te kunnen samenwerken 🙂

Dus vandaag even wat over me, myself and I.
Ik ben dus juf van groep 3 bij Basisschool De Krullevaar​, columnist en content creator bij Juf & Meester Malmberg​ en eigenaar van Tekstbureau Doppie..
Ik ben een bijna 35-jarige lettergek – Indische roots en Brabantse gezelligheid – en woon samen met mijn Piet in De Meern.

Waar word ik blij van en wat doe ik graag?
bruiloften, boeken lezen, kleur, kaartjes met quotes, roze glitters, mijn dierbaren, pubquizzen, flamingo’s, (web)shoppen, de zee, post krijgen en versturen, spellingregels, fotograferen, een goed spontaan gesprek, voorlezen met stemmetjes en accenten, James Bond, fris gewassen was, yoga, chocola, het maken van stedentrips, thee, cadeautjes, slechte woordgrappen, goed foute glitterfeestjes, alliteratie, het leren van vreemde talen, fonkelende sterren, ‘gouwe ouwe’ muziek, pubquizzen, cryptogrammen, koken en uitgebreid (na)tafelen met vrienden, Scandinavische crimi’s, een partijtje hockey, naar de Action gaan, ordenen en combineren, toneel spelen, op vakantie gaan, de zomerzon, stukjes schrijven en genieten met volle teugen!

Zo. Nu ken je me een beetje. Dus als je het aandurft met deze attente pittige zorgzame gezellige HSP’er, wil ik je graag helpen met je tekst. Wel na mijn vakantie, want zoals je hebt kunnen lezen houd ik daarvan 😉

https://tekstbureaudoppie.nl/over-doppie/

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *