Met de billen bloot…

Tekstbureau Doppie - column met de billen bloot
Met de billen bloot…

Tja, als leerkracht moet je soms met de billen bloot. De nieuwsgierigheid en onbevangenheid van mijn lieve leerlingen zorgen ervoor dat ik wel eens vragen krijg, waar ik heel erg van moet blozen. En dan heb ik nog geen eens antwoord gegeven! Deze week is het De Week van de Lentekriebels en Rutgers – kenniscentrum seksualiteit – heeft mij benaderd een column te schrijven over groep 5 en wat er allemaal speelt als het om liefde en seksualiteit gaat. Natuurlijk wilde ik dat doen. Graag zelfs! Ik vind het een feestje om te schrijven over het onderwijs.

Lees hier de column en probeer je lachen een beetje in te houden oké? 🙂

© Tekstbureau Doppie 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *