My postman always rings twice

Tekstbureau Doppie - my postman always rings twice
Die pakketbezorger van mij, dat is een regelrechte held.

Wekelijks belt ie – minimaal twee keer – aan om Doppie te verblijden met de meest sprankelende dingen. Kaarten, stationery, boeken, kleding, huishoudartikelen en de meest hysterische flamingo-items in allerlei soorten en maten. En als de beste jongeman mij thuis niet aantreft, dropt hij het bij de buren of rijdt hij voordat hij huiswaarts gaat, nog even langs nummer 11. Hij weet immers dat ik dol op pakjes uitpakken ben.
Een tijd geleden spotte hij mij bij het winkelcentrum aan de overkant en schalde dat hij nog wat voor me had. Je had de blikken van het winkelend publiek moeten zien! Ik noem dat service. Kleine moeite, groot gebaar, aldus mijn pakketbezorger. De schat.

Dus bij dezen wil ik hem bedanken. Voor zijn geduld, spierballen, eeuwige glimlach en het feit dat hij hart voor de zaak heeft. Mensen die namelijk met liefde en plezier doen wat ze doen, daar word ik blij van.

© Tekstbureau Doppie 2016

ps de kaarten zijn van AFlamingoADay – geshopt bij LagoMDesign en binnenkort verkrijgbaar bij Mijngekkegeit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *