Ode aan de jarige Rob

Vandaag is het feest.Tekstbureau Doppie - foute feest

De man achter Doppie verjaart. 31 lentes jong. En dat vieren we. Want Piet Roberto is Doppies steun en toeverlaat. Hij luistert zonder mopperen naar de columns, hij hoort keurig aan of mijn sprankelende tekst lekkerbekt en brengt braaf Doppie-mail weg om vervolgens met zware pakketten vol promotiemateriaal en kantoorartikelen terug te keren. Hij verlengt snoeren, plaatst extra accesspoints en verblijdt mij met kopjes thee als ik een uurtje langer moet doorwerken. Vervoert zonder morren naar bouwmarkten, woonboulevards, hockeytrainingen en allerhande winkels. Vergezelt mij zonder te knorren naar foute feestjes, filmpremières, pubquizzen en allerlei netwerkpartijtjes. En dat naast zijn drukke baan als flitsende promoproducer bij RTL. En dat naast zijn eigen drukke sportieve sociale leven. Maar vandaag dus even niet. Als een goede echtgenote betaamt, kook ik vandaag zijn lievelingskostje en verras ik hem met wensen van zijn cadeaulijstje. Gefeliciteerd lieve jarige Job…ehh Rob en dank voor alles wat je voor mij en Doppie doet! Proost!

 

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *