Ook Assepoester trekt de stoute schoenen aan

tekstbureau-doppie-cinderella-shoes-2
De klok slaat bijna twaalf uur en dat betekent dat de betovering wordt verbroken!

 

Oh nee! En je wilde je zo graag nog inschrijven voor de Stoute Schoenen Club van Eefje van Ideefje?Geen paniek! Doppie is de goede fee en geeft je nog een kans.

Ben jij die ondernemer met Hart & Lef? Die van een pompoen een koets wil maken? Die van een oud schort een baljurk met glitters wil toveren? Die net als Assepoester de stoute schoenen aantrekt? Dan is dit écht iets voor jou!

 

Ja, ik wil in 2017 ook mijn Stoute Schoenen aantrekken!

En – surprise surprise – als je je aanmeldt via deze link, verras ik jou ook nog met een dikke vette cadeaubon om bij te dragen aan het paar schoenen van je dromen! Zo weet Prince charming jou wel te vinden!

Dus dippediedappediedoe. Ga net als Assepoesje aan de slag en schrijf je in! Want zij heeft het immers bewezen. Een nieuw paar schoenen maakt écht verschil!

© Tekstbureau Doppie 2016

De Stoute Schoenen Club is een club, netwerk, prachtinitiatief voor de grote, kleine enthousiaste ondernemer die alles wil leren over (online) ondernemen. En vol zelfvertrouwen zichzelf aan de buitenwereld wil laten zien. Met een paar fan-tas-tische (glazen) muiltjes aan de voetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *