Papa- en mamadag #1

Een ochtendje lesgeven aan je ouders. Je vader aan je tafeltje zetten en dan de juiste schrijfhouding aanleren plus de lusletters laten oefenen. Je moeder in één minuut een rekentoetsje afnemen en alle kernwoordjes vloeiend, vlot en correct lezen. Samen gezellig bingoën en uiteraard vertellen wat er allemaal gebeurt in groep 3. Dat gaat vandaag gebeuren in onze groep.

Wanneer de groepsstickerkaart vol is, dan mogen mijn lieve leerlingen iets leuks uitkiezen met z’n allen. En na mierzoete cupcakes bakken, een wakkere pyjamaparty en toffe disco is het nu tijd voor een heuse papa- en mamadag.

En ja, die van mij zijn er ook bij. Want dat moet van groep 3a. Gelukkig is mijn moeder net zo hysterisch als ik, dus ik verwacht een TOP dag. Ik hoop alleen niet dat mes parents stories gaan vertellen over hoe ik vroeger was…echt niet.

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *