Prinses op de erwt

Tekstbureau Doppie juffenfeest

Landgenoten.

Op deze bijzonder heuglijke dag zwaait Doppie de gouden scepter in groep 5a. Vandaag zullen mijn volgelingen mij toejuichen, toezingen en verblijden met goud, wierook, mirre en roze glitter flamingo presentjes. Van heide en verre komen fans mijn mille feuilles tule outfit bewonderen en zullen zij zich jubelend uitspreken over mijn schitterende kroon en bijbehorende juwelen. Ik zal me tegoed doen aan een royaal ontbijt en genieten van al deze koninklijke pracht en praal. Ik heb heerlijk geslapen op een erwt en kus de lelijkste kikkers: mijn rol als verwend prinsesje of queen bee zal ik dus vol verve vertolken. En wie weet zal ik wederom
worden vergeleken met la Maxima, het meest temperamentvolle staatshoofd ooit. Het wordt een geweldige dag! Ik wens u allen een fantastisch feest toe! PS Doppie heeft ongelooflijk veel zin in het juffenfeest en de koningsspelen, maar dat is wel duidelijk toch?

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *