Puntjes op de ‘i’


Vandaag naar Amsterdam voor een meeting en lunch – in een zeer Instagrammable hotspot – met team The Social Good Girl​.

Daar zetten we de laatste puntjes op de ‘i’ wat een wel heel sprankelende en flitsende opdracht betreft. Mijn flamingo-nakijkpen zit al in de Doppie-tas.

Ben je toevallig een Instagram-lover? Of wil je jouw business beter op de kaart zetten door middel van dit super socialmedia-platform? Dan moet je ook mijn pagina in de gaten houden….want waar ik met dit fantastische clubje mee bezig ben, is serieus kick-ass. En meer zeg ik even niet 😉

Zo leuk om Amber én al die andere geweldige girlbosses IRL te zien. Ik heb er zin in!

Wat gaan jullie doen?

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *