Rok around the clock

Tekstbureau Doppie - rok around the clock

Doppie in een rokkie.

Jazeker. Niet alleen op het hockeyveld of feestjes, maar voortaan ook op school. Het klinkt als een avi-boekje ‘de juf in een rok’. Want zo’n lap stof doet nu eenmaal veel stof opwaaien. Complimentjes van leerlingen – ik lijk op een prinses -, verbaasde ouders – ze moesten even goed kijken – en zwierig lesgeven – de ‘r’ van rok – voor het digibord. Zo’n kleedje is zo slecht nog niet. Lekker luchtig, modieus en op z’n tijd praktisch. Dat ik als een jonkvrouw de trap op moet en dat mijn bureaustoel steevast over mijn rok heen sjeest mag de rockende pret niet drukken. Deze zomerse look houd ik nog even aan. 24/7. De juf rokt ‘m around the clock.

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *