RTL Late Night


Wellicht heb je Doppie en Robpie afgelopen dinsdagavond gespot op televisie (aan het aantal appjes en berichtjes te zien van wel).

Want ja, wij zaten in het publiek bij RTL Late Night. Deels voor de gezelligheid, deels voor Piet Roberto’s werk.

Front row – pal achter Humberto – zaten we te shinen. Gezicht in de plooi te houden. Zo min mogelijk aan je coiffure te rommelen (mislukt). Maar bovenal te genieten van een swingende host en een stel kick-ass tafelgasten; Martin Garrix, David Guetta, Mel C (ja, die van the Spice Girls) en Jennie Lena die ons tot op het bot raakte met een nummer over #metoo.

Het uur vloog voorbij en na de uitzending trakteerde die leuke Sporty Spice ons op een exclusief optreden. Ze zong – onder begeleiding van een retegoede pianist – de girlpowerhit 2 become 1. Samen met Humberto, Jennie, een vijftal andere fans en de slechtgenoot zongen we luidkeels mee. En dat vond Mel fantastisch. Want de rest van de Garrix-groupies had geen flauw idee en stond te popelen om met de jonge DJ op de foto te mogen. Tja, die kids zijn ook geboren in de tijd van Wannabe – 20 jaar geleden alweer. Maar ken je klassiekers…

En weet je, ik zie mezelf wel aan die tafel zitten. Lekker babbelen over onderwijs (hahaha) of invallen voor mijnheer Tan als hij op vakantie is of een avondje lekker wil dansen. Doppies Late Night. Dat klinkt als girlpowermuziek in mijn oren!

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *