Say yes to the cheap ass dress!

Tekstbureau Doppie

Hoe gaaf!

Als diehard Say Yes To The Dress-fan ben ik momenteel nog groter fan van de trouwjurkactie van de Zeeman! En ik vind het nog een prachtige creatie ook! Eerlijk is eerlijk…ik wilde ‘m bestellen. Want als ik ergens van droom – hint hint manlief – is nogmaals mijn jawoord te geven. Aan Piet Roberto welteverstaan. Nog een keer ‘I do’ zeggen. Nog een keer een fout feest. Of roaring twenties party. Of James Bond bal. Enfin. Ik dwaal af. Door de jurkencommotie denk ik terug aan mijn eigen bridal shoppingexperience destijds. Want Doppie wilde natuurlijk wel heel origineel en stralend en uiteraard sprankelend voor de dag komen. In een mindblowing gewaad. Eentje waar iedereen jaloers op zou zijn. Eentje met glitters, pailletjes, kraaltjes. Eentje met een verhaal. Het liefst zonder al die Amerikaanse taferelen. Maar wel in het bijzijn van moederlief én met bubbels. De cocktailjurk voor stadhuis? Gewoon online besteld. Met mijn moeder. Mijn robe voor de ceremonie? Een ’20-’30 vintage couture geshopt bij Laura Dols via live app verslag met mijn moeder. En daar in dat Negen Straatjes retro kledingparadijs vond ik ook nog een kek ’80s jurkje voor het (foute) feest. Voor een tientje! Hear hear: de garderobe van Rob kostte meer dan mijn kleedjes bij elkaar! Maar aangezien winkelen één van mijn basisbehoeften is, vond ik het absoluut geen ramp. En geloof het of niet. Bij alle drie de jurken was het love at first sight. Instant sprookjesprinsesgevoel. Zoals het hoort! Dus applaus voor fashioninstituut Zeeman. Een diepe buiging voor dit feestelijke en ingenieuze idee. Ik vond de boxers toentertijd al toffer dan tof, maar ook tegen deze cheap ass en beautiful bruidsjurk zeg ik volmondig ‘ja’!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *