Schoolreis – the day after


Wat een dag.
Wat een dag.

Stralend mooi weer. Heel veel snoep en kanjers van kinderen én hulpouders. De schoolreis was één groot feest!

Wat hebben we genoten. Gelachen. Gespeeld en gekletst. Ik mocht dan wel nergens in, maar keek graag naar al die durfallen, liet me trakteren op zure matten en ander lekkers én liet me prinsesheerlijk door een paar lieve leerlingen vervoeren over het frisse water. Wat een plezier! Ik was kapot toen ik ‘s avonds thuiskwam.

Vandaag doen we daarom het rustig aan. Nou ja, rustig. Straks worden we in de schooltuinen voor ons project verwacht. Weer op pad dus met groep 3!

Gelukkig heb ik een lang weekend voor de boeg, waar ik kan bijkomen en kan nagenieten van al die tripjes.
Blije kinderen = blije juf.

© Tekstbureau Doppie 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *