Snotteren in stijl

tekstbureau doppie

Hoera voor de lente.

Minder hoera voor de hooikoorts. Tijdens mijn Breakfast at Tiffany’s, gedurende mijn Roman Holiday en zelfs wanneer ik een My Fair Lady probeer te zijn…ik snotter en snuit aan alle iconische kanten. Gelukkig doe ik dat geheel in Doppie stijl. Sprankelend. Met uiteraard iets memorabels, met iets fouts, met een vleugje Hollywood glamour, in een little black dress, met Brabantse glitter en Utrechtse flamingo’s. Precies zoals je van mij gewend bent. Dus voor het schrijven of nakijken van je (web)teksten, persberichten, nieuwsbrieven of blogs – of voor het lenen van mijn te gekke tissues – moet je bij Doppie wezen!

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *