Sprankelende samenwerkingen

Tekstbureau Doppie sprankelende samenwerking

Twee weten meer dan één. Vooral als je allebei zeer creatief bent. En van schrijven houdt. En het heerlijk vindt om mensen te helpen. Tijd voor een sprankelende samenwerking met Tekstbureau Doppie!

De Online Etaleuze

Bij de Online Etaleuze kun je terecht voor hulp bij meer online zichtbaarheid voor jouw bedrijf. Ook vind je op de website leuke tips & handige weetjes voor de vrouwelijke online ondernemer! Lees hier mijn bijdrage.
online-etaleuze

Ideefje – Ondernemen met Hart & Lef

Een sprankelende samenwerking met verhalenverteller, brainstormer en webwinkelier Eefje van Ideefje! Zo mag ik acte de présence geven als texpert in de Stoute Schoenen Club.

Sprankelende samenwerking Tekstbureau Doppie - Ideefje

En wat vindt Eefje eigenlijk van onze samenwerking? “Sprankelend. Dat is het eerste woord dat in me opkomt als ik aan Naomi denk. Niet alleen omdat ze sprankelende teksten schrijft, maar omdat ze sprankelend IS. Wij ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens het Feel good & Shop Event in Veghel en binnen een mum van tijd stonden we te ‘buurten’ alsof we elkaar al heel lang kenden.

Ik ben er van overtuigd dat een goede schrijver in eerste instantie een goed verhalenverteller is. En dat is Naomi. Ze verrast met feiten, weetjes en spitsvondige woordspelingen, verpakt in een fijn sausje van oprecht enthousiasme. Zelf schrijft ze op haar website over haar werk: “Teksten schrijven. Ik doe het met liefde en plezier. Stop er mijn ziel en zaligheid in. Waarom? Nou gewoon, omdat ik dol op schrijven ben.” Ik denk dat dit niet klopt. Naomi is niet ‘gewoon dol’ op teksten schrijven. Zij is simpelweg geboren om verhalen vertellen. Over de school waar ze lesgeeft als het haar weer gelukt is om in de krant te komen. Over haar opdrachtgevers waar ze sprankelende teksten voor schrijft. En over jouw bedrijf als je wil (en dat wil je!) Ze helpt je met blogs, webteksten, social media berichten, nieuwsbrieven en persberichten. En dan schrijft ze niet zomaar een tekst, nee ze maakt er een verhaal van. Jouw verhaal.”

Sprankelende samenwerking Tekstbureau Doppie - Mariska Hoffland

Mariska Hoffland – reclame en vormgeving

Grafisch ontwerper en (web)designer – en mijn persoonlijke huisstijlheld –  Mariska Hoffland benadert mij regelmatig om samen met haar aan een aantal opdrachten te werken. En dat is altijd een sprankelende samenwerking!
Mariska Hoffland: “Naomi van Tekstbureau Doppie schrijft vlot en prettig leesbaar, is fijn om mee te werken, reageert snel en duidelijk, is zeer accuraat en erg leuk!”

Voor deze websites heb ik de teksten geleverd.
Liesbeth Bauer
– praktijk voor psychotherapie
Voedselbank Leidsche Rijn
Hoffland BV
Gezond Voedingsadvies
Margriet van Genuchten – praktijk voor Psychotherapie
Julia Peine – Deutsch Coach
Restaurant Balijepark
Verloskundigenpraktijk Utrecht-West

 

 

© Tekstbureau Doppie 2015-2018