Streekvol: een column over smaakvolle streekproducten

streekvol Tekstbureau Doppie

Hoera!

Doppies eerste ‘printed’ column is een feit! Zoals jullie weten is Streekvol één van mijn enthousiaste opdrachtgevers. Al vanaf het begin help ik ze met de (web)teksten en persberichten. Een paar weekjes geleden vroeg het prachtige bedrijf mij een column te schrijven voor hun Streekkrant. Dat deed ik uiteraard met veel plezier! En wat lag er gisteren in de bus? Juist! Mijn eerste echte ‘printed story’. Zo ontzettend gaaf! Net zoals de Streekkrant zelf. Ben je trouwens op zoek naar een smaakvol cadeau? Kijk dan snel op streekvol.nl! Streekvol is namelijk het antwoord op de beste en meest smaakvolle streekproducten!

De volledige column voor Streek vind je hier!

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *