Workshop Tekst met Taart

Tekstbureau Doppie

Tekst met Taart: een heerlijke tekstproeverij!

Houd jij van taart én wil je graag je (web)teksten, persbericht blog of nieuwsbrief verbeteren?
Schuif dan zaterdag 10 oktober tussen 10:00-14:00 uur aan (open huis: dus wanneer jij zin en tijd hebt) voor een heerlijke workshop vol tekstadvies, schrijftips en storytelling!
Een tekstproeverij georganiseerd door Eefje van Ideefje en Naomi van Tekstbureau Doppie en bedoeld voor de (web)winkelier, ZZP’er, blogger en eigenlijk iedereen die van schrijven houdt. En dit alles op basis van ‘no cure no pay’.

Dat houdt in dat jij onder het genot van homemade taart een gerichte tekstvraag stelt en dat je daar advies en verbetervoorstellen op krijgt. Vervolgens bepaal jij hoeveel dit advies waard is geweest. Dat bedrag (exclusief BTW) noteer je op een briefje, samen met je factuur- en e-mailadres en dat stop je in ons spaarvarkentje. Vervolgens ontvang je een mail met de factuur. En de BTW is gewoon aftrekbaar. Easy peasy lemon squeezy. Kind kan de was doen. En omdat we het zo ontzettend leuk vinden dat je komt, krijg je een sprankelende en goed gevulde goodiebag mee naar huis. Als dank voor je komst. Want we vinden het heel leuk dat je erbij bent.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden? Doe dat dan via tekstmettaart@gmail.com. Check ook de Facebookpage van Tekst met Taart. En je kunt ook altijd mailen met ons:  mail@ideefje.nl of naomi@tekstbureaudoppie.nl

We hopen je 10 oktober te mogen begroeten!

 

Groetjes Eefje en Naomi

 

© Tekstbureau Doppie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *