Tekstschrijvers gezocht

Tekstbureau Doppie - Shops with love 2
Ik hoor het je denken.

Huh? Zoekt Doppie tekstschrijvers? En waarom in hemelsnaam? Nou, om de simpele reden. Deze schrijfdiva krijgt het een beetje te druk. En als ik iets heel erg vind, is het enthousiaste opdrachtgevers teleurstellen.

Kijk, opdrachten voor de langere termijn kan ik wat makkelijker inplannen. Ik wil je dus ook dolgraag (blijven) helpen! Mail me dus ook gewoon als ik iets voor je mag betekenen 🙂

Maar voor opdrachten van ‘kun-je-dit-even-voor-me-doen-het-liefst-gisteren-dan-vandaag’ aard heb ik helaas iets minder tijd. Hoe graag ik het ook zou willen. Maar soms moet je keuzes maken. That’s life.

Ik heb dus hulp nodig. En daarom ga ik een heus Doppie Netwerk oprichten. Een netwerk vol toffe tekstschrijvers die net als ik teksten een sprankelend sausje geven. Die graag met woordgrapjes en alliteratie werken. Die zich goed kunnen inleven in de klant. En – heel belangrijk – die affiniteit met het onderwerp hebben. Je hoeft niet van flamingo’s en roze glitters te houden hoor…😉
Lekker schrijven betekent lekker bekken. En daar houden we van.

Ben of ken jij iemand die in het Doppie Netwerk zou willen? Iemand die ik kan aanraden bij een enthousiaste ondernemer wanneer ik weinig tijd heb?
Geef me dan een seintje: naomi@tekstbureaudoppie.nl

Sharing = caring

Wil je toch liever dat ík voor jou schrijf? Dan citeer ik Limburgs leukste band: ’t is een kwestie van geduld…
En als jij dat geduld hebt, dan ben ik jouw man/vrouw!

© Tekstbureau Doppie 2016

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *