Waar je hart ligt…

Tekstbureau Doppie - cupcake

Het is stiekem toch wel een beetje raar.

Om vanmiddag al ’tot maandag’ tegen mijn lieve leerlingen te zeggen. En dat ik de donderdagen en vrijdagen nu écht voor Doppie aan de slag ga. Met de meest sprankelende opdrachten ever. Geen dingetjes meer tussen de bedrijven door. Geen klusjes op de vroege zondagochtend. Geen last-minute mails meer op de maandagavond. Dat is verleden tijd. Toch vind ik het wel gek. Misschien heb ik zelfs wel een beetje buikpijn. Hoe zal ik morgen wakker worden? Hoe zal ik het vinden om twee dagen niet te juffen, maar fulltime te schrijven? Ik heb werkelijk geen idee. Maar wat ik wel weet, is dat je altijd moet doen wat je leuk vindt. Waar je hart ligt en waar je blij van wordt. En dat doe ik dus nu ook!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *