Welkom in groep 3a 2.0

Van een plus- en technieklokaal in één middag – oké we hebben ons goed voorbereid – een vrolijk, gezellig en leuk groep 3 lokaal maken.

Aannemer Smits en bouwbedrijf Klomp​ kunnen dat.

Onder het motto ‘cd van jou, cd van mij’ toverden mijn gouden duo en ik afgelopen vrijdag een ietwat saaie ruimte om tot een creatief lees- en leerpaleis. Compleet met glitterbloemen, toverstokjes, kanjerposters, snoepkrijtjes en mijn oldskool boekenkast. Ik mocht géén roze muur en ook heb ik afscheid moeten nemen van een aantal accessoires. Het inwonen is nu samenwonen geworden. En dan moet je concessies doen.

Onze lieve leerlingen staan te trappelen van ongeduld om de klas te betreden: het staat toch wel stoer op de bovenste verdieping van de school tussen groep 4, 5 en 6 te resideren.
Vandaag proosten we op ons nieuwe lokaal…

Welkom in groep 3a….2.0 🙂

© Tekstbureau Doppie 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *