Wie schrijft die blijft…

tekstbureau doppie


Billetjeszacht toiletpapier, de keurig wit geschilderde muur, de beslagen badkamerspiegel (niet praktisch) of op de achterkant van kranten en magazines…

mijn zwierige handschrift vind je overal terug in casa di Doppie. Als ik eenmaal het schrijflicht zie, en ik geen papyrusrol of perkament bij de hand heb, is niks meer veilig en krabbel ik werkelijk alles onder. Tot grote ergernis van manlief. Hij distantieert zich nog net niet van mij en mijn fineliners, en van scheiding van volgekalkte tafel en bed is ook nog net geen sprake. Daarom liggen er overal in huis – ook op de gekste plekken – vrolijk gekleurde notitieboekjes en snailmailsetjes, zodat ik immer mijn gedachtespinsels en woordkunsten op papier kan zetten. Want wie schrijft, die blijft toch.

© Tekstbureau Doppie 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *