Zoek de verschillen

Tekstbureau Doppie - visitekaartjesDoppie zat in tweestrijd.

In dubio. Er moesten keuzes worden gemaakt, knopen worden doorgehakt. En dan helpt het niet mee als er twee kampen zijn. Twee fronten die lijnrecht tegenover elkaar staan. Twee teams die de strijd met elkaar aan moesten gaan. Team ‘Woorden met Karakter’ en Team ‘Voor een sprankeling in je tekst’. Ik hoor je denken: “Waar heeft ze het in hemelsnaam over?” Nou, gewoon. Over mijn sprankelende visitekaartjes. Mariska Hoffland – ontwerpster van de huisstijl die ik eeuwig dankbaar ben voor alle creaties – bracht de oplossing geheel in Doppiestijl. Gewoon twee varianten. Easy peasy lemonsqueezy. Dus zie hier, en zoek de verschillen. Mijn visitekaartje. Of liever gezegd: mijn visitekaartjes. Meervoud dus. En net even wat anders. Precies zoals Doppie.

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *