Love my jobs

Tekstbureau Doppie - column met de billen bloot
Jullie hebben deze stoere juffenactiefoto al gezien in mijn column ‘Met de billen bloot‘.

Maar ik vind ‘m zo leuk dat ik ‘m toch nog een keertje deel! Dit ben ik. Als juf. Deeltijdjuf welteverstaan. Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag hoe het nu bevalt als parttime juf. En eerlijk is eerlijk: het bevalt me erg goed. De combinatie onderwijs en schrijven is mij op het lijf geschreven en ik ben heel erg blij met mijn zeer crealieve duo. Hoewel ik soms nog wel een beetje Monica uit Friends ben, lukt het me verbazingwekkend goed om me – na drie heerlijke dagen mijn lieve leerlingen te onderwijzen en te verwonderen – op de donderdag en vrijdag volledig te storten op sprankelende teksten. En dat betekent eindelijk ‘normale’ werkweken, ongelooflijk veel inspiratie en gewoon weer lekker weekend. Ik blij, jullie blij en Piet Roberto (plus familie en vrienden) blij! Doppies win-winsituatie is een feit!

© Tekstbureau Doppie 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *